Vrijdag 23 mei j.l. is het team van ODIN'59 8 vertrokken naar Drübeck, Duitsland. Een barbeque op vrijdag avond was onze start. Met een bliksembezoek aan de studenten sociëteit in Werningerode werd de vrijdag afgesloten. Zaterdag aan het ontbijt werden de teams bekendgemaakt. Team 1 bestond uit de wat gelouterde voetballers onder leiding van "Good old Paul" en team 2 waren de "jonge honden",  die wel redelijk voetbalden, maar toch wel enige sturing misten. Het lag altijd aan iemand anders, behalve aan hun zelf. Het bekende verhaal. Uiteindelijk werd het team van Paul derde en toernooi werd toch op niveau beëindigd. IN DE REGEN en aan het bier!
Zaterdag avond werd traditioneel afgesloten met een koud- en warm buffet. Een feestavond met een DJ en een heel wat biertjes plus mixies heeft velen de nachtrust goed gedaan. Zondag een afsluitend ontbijt en de auto's reden omstreeks half elf richting Nederland. De organisatie wederom bedankt!
Paul ontvangt de beker voor debderde plaats Onder de wat oudere garde is weer enig hoop ontstaan ten aanzien van volgend jaar. Onze Duitse gastheren hebben ons te kennen gegeven dat zij ondanks het opheffen van ons eigen toernooi toch volgend jaar weer willen voetballen in Heemskerk. Waarschijnlijk zullen wij dit verzoek inwilligen en met een gepast toernooi voor de dag komen. We gaan enige bevriende senioren/veteranenteams benaderen. We hopen volgend jaar op een mooie wijze een nieuwe invulling te geven aan het toernooi 2015. Er zal hierover nadere info verstrekt worden over hoe, waar en wanneer dit zal plaatsvinden per mail. De site gaat uit de lucht per 31 mei 2014.