Persoonlijk

  Wilt u in een rustige ambiance lunchen of dineren, laat u dan verwennen in Restaurant Auberge aan het Hof in Blokzijl. Een menu van de maand of a la carte; alles is mogelijk. Ook recepties, trouwerij, verjaardagen worden naar uw wens ingevuld.

  Recepten uit eigen keuken vindt U op de site Culinair! Het is een begin, maar er komen genoeg eenvoudige recepten naar eigen inzicht. Heeft U een lekker, maar eenvoudig recept, reageer gerust! Meer!

Ga naar Culinair

  Heeft u interesse in sociale vraagstukken, zoals werk, beleggen, voetbal in het bijzonder in de regio of in belastingvraagstukken? Bezoek dan mijn persoonlijke sites met betrekking tot deze onderwerpen!!

  Mag ik mij even voorstellen! Ik ben Koen Roemeling, 58 jaar en getrouwd. Mijn huidige werkgever is MEO- Beverwijk. Ik ben mede verantwoordelijk voor de expeditie. Wilt U meer weten over mijn werkervaring en hobbies?  Klik dan hier!    Wilt U advies t.a.v. (dreigend) "ontslag"?

Onderwerpen over werk? Lees hier! 

 

  Al jaren heb ik een vijver in de voortuin. Deze is onregelmatig gegoten van beton. Diverse jaren worden gedurende de winter bijna alle vissen opgegeten, waarschijnlijk door reigers! Lees meer over mijn vijver! Vijver
 
  Vakanties is één van mijn hobbie's! Ik probeer van al mijn vakanties een kleine impressie te geven op mijn site! De laatste vakanties zijn met foto's en kleine verslagen te lezen op de site. Ook alle hotels, die ik bezocht heb staan op de site!

Vakantie 

naar boven